Over ons

Over ons

Hand Gemaakt is een platform dat creativiteit ondersteunt. We organiseren evenementen waar talentvolle creatievelingen hun werk kunnen tonen aan een groot publiek. Daarnaast willen we iedereen motiveren om in contact te komen met creativiteit, dit doen we onder meer door workshops te organiseren.

Hand Gemaakt Markt
Tijdens onze Hand Gemaakt Markt tonen en verkopen talentvolle creatievelingen hun handgemaakte of zelfontworpen producten. Het is voor ons belangrijk dat iedereen met talent zijn/haar werk kan tonen, daarom willen we het inschrijvingsgeld voor standhouders betaalbaar houden. Voor onze markten werken we met een inschrijvingssysteem, waarna we een selectie maken van standhouders. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat het aanbod gevarieerd en kwaliteitsvol is. Onze markten vinden meermaals per jaar plaats op toffe locaties met een gezellige sfeer.

Hand Gemaakt Workshops
Regelmatig organiseren we creatieve workshops. Tijdens onze workshops kan je zelf aan de slag gaan en nieuwe technieken leren. De workshops worden georganiseerd in kleine groepjes, op die manier is er genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Het Hand Gemaakt team
Wij zijn Anouschka & Sophie, twee twenty-somethings die graag creatief bezig zijn. Eind 2014 merkten we dat er duidelijk nood was aan toegankelijke en betaalbare initiatieven waar creatievelingen hun ding konden doen. Op die manier ontstond het idee om zelf een creatieve markt te organiseren. Het was voor ons belangrijk dat iedereen een kans zou krijgen om op onze markt te staan, vandaar dat we het standgeld betaalbaar wilden houden. In mei 2015 organiseerden we onze eerste markt, in het najaar van 2015 hebben we ons project uitgebreid met workshops.
We krijgen heel wat positieve reacties op onze initiatieven, wat ons extra motiveert om Hand Gemaakt uit te bouwen tot een platform waarbij creativiteit centraal staat.

teamhandgemaakt