Launch Hand Gemaakt website en blog

Launch Hand Gemaakt website en blog

hand gemaakt

We hebben er een tijdje in stilte aan gewerkt, maar onze Hand Gemaakt website is eindelijk online, hoera! Vanaf nu kan je dus alle informatie over onze markten en workshops vinden op onze website. We willen Hand Gemaakt verder uitbreiden tot een echt creatief platform, vandaar dat we ook starten met een Hand Gemaakt blog!

Uiteraard zullen we onze blog gebruiken om nieuws en updates over Hand Gemaakt te posten, zoals wanneer we nieuwe standhouders zoeken voor markten, of als we nieuwe workshops organiseren. Tijdens onze markten zorgen we ervoor dat talentvolle creatievelingen hun werk kunnen tonen aan een groot publiek, dit idee willen we ook online verderzetten. We gaan op zoek naar makers met een verhaal, een interessant project of een origineel product. Aan de hand van een artikel, interview of reportage willen we ontwerpers en ondernemers in de spotlight zetten.

We organiseren vandaag onze vierde markt en vonden dit dan ook het ideale moment voor de launch van ons nieuw blogproject. Hopelijk kom je regelmatig een kijkje nemen op onze blog, want we hopen in de toekomst nog veel projecten en ideeën uit te werken!

Save

Save

Save


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *